do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Promocje
Pakowarka próżniowa CAS CVP-450/A
Pakowarka próżniowa CAS CVP-450/A
6 972,00 zł 6 519,00 zł 5 668,29 zł 5 300,00 zł
szt.
Pakowarka próżniowa CASO VC-11
Pakowarka próżniowa CASO VC-11
438,90 zł 379,00 zł 356,83 zł 308,13 zł
szt.
Worki próżniowe do gotowania sous-vide 150x200mm 15x20cm 100szt
Worki próżniowe do gotowania sous-vide 150x200mm 15x20cm 100szt
17,35 zł 15,78 zł 14,11 zł 12,83 zł
szt.
Worki próżniowe do gotowania sous-vide 200x300mm 20x30cm 100szt
Worki próżniowe do gotowania sous-vide 200x300mm 20x30cm 100szt
34,69 zł 31,57 zł 28,20 zł 25,67 zł
szt.
Pakowarka Próżniowa BV MINI
Pakowarka Próżniowa BV MINI
1 877,67 zł 1 722,00 zł 1 526,56 zł 1 400,00 zł
szt.
Mocne Worki Do Pakowania Próżniowego grubość 100um 300x400mm 30x40cm 1000szt
Mocne Worki Do Pakowania Próżniowego grubość 100um 300x400mm 30x40cm 1000szt
450,06 zł 441,24 zł 365,90 zł 358,73 zł
szt.
Zestaw pakowarka + cyrkulator do gotowania SousVide | CASO 1321
Zestaw pakowarka + cyrkulator do gotowania SousVide | CASO 1321
1 249,00 zł 999,00 zł 1 015,45 zł 812,20 zł
szt.
Producenci

Worki próżniowe do gotowania sous-vide 150x200mm 15x20cm 100szt

Worki próżniowe do gotowania sous-vide 150x200mm 15x20cm 100szt
  • promocja
  • nowość
Dostępność: dostępny od ręki
Cena brutto: 15,78 zł 17,35 zł 15.78
Cena netto: 12,83 zł 14,11 zł
ilość szt.

Opis

OPIS
Worki Do Gotowania i Pasteryzacji (SOUS VIDE)
Worki do pakowania próżniowego w rozmiarze 150x200mm, grubość 70µm - gładkie. Opakowanie zawiera 100szt. Worki przeznaczone do pakowarek próżniowych komorowych do zabezpieczania produktów spożywczych.

Specjalne worki przeznaczone do obróbki termicznej produktów spożywczych, o podwyższonej wytrzymałości (do 4h w temperaturze 121°C), zapewniającej kontrolowany poziom migracji globalnej oraz szczelność utrzymywaną również podczas przechowywania w chłodni lub zamrażarce. W workach można przechowywać i obrabiać mięso wołowe, wieprzowe, drobiowe, ryby oraz warzywa. Opakowania są wykorzystywane do wolnego gotowania (sous vide) oraz pasteryzacji.

Technika obróbki produktów bezpośrednio w opakowaniu, w kąpieli wodnej z kontrolowaną temperaturą, pozwala na wydobycie pełni smaku i aromatu potraw, przy znacznie mniejszym, niż przy tradycyjnym gotowaniu w wodzie, poziomie wypłukiwania minerałów i witamin. Oznacza to również redukcję ubytków wagowych i lepszą penetrację marynat do wnętrza produktów.

Zastosowanie atestowanych opakowań gwarantuje wymagany poziom bezpieczeństwa, ochrony zdrowia i życia Konsumentów oraz zgodności z przepisami. Podstawowy rodzaj worków PAPE nie daje tej pewności przy próbie ich stosowania w wysokich temperaturach.

PRODUKT PODDANY KONTROLI JAKOŚCI.

CECHY
  • Szerokość worka (otwarcie): 150mm
  • Długość: 200mm
  • Wysoka przezroczystość, dobre parametry zgrzewania, pełna kompatybilność z pakowarkami komorowymi
  • Tradycyjne pakowanie próżniowe świeżego mięsa, wędlin, ryb, serów niedojrzewających, produktów drobiarskich i innych artykułów spożywczych.
  • Ilość: 100szt
DODATKOWE INFORMACJE

porównanie pakowarek próżniowych - zobacz tutaj

o pakowarkach próżniowych - zobacz tutaj

o workach do pakowania - zobacz tutaj

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl