Pakowarki Próżniowe i worki do pakowania próżniowego
Koszyk
Zamknij
Kontynuuj zakupy ZAMAWIAM
suma: 0,00 zł
Ulubione produkty
Lista ulubionych jest pusta.

Wybierz coś dla siebie z naszej aktualnej oferty lub zaloguj się, aby przywrócić dodane produkty do listy z poprzedniej sesji.

Szukaj
Menu

OUTLET worki gładkie do gotowania Sous-Vide

Ocena:
0
Cena brutto: 19,48 zł

Cena regularna:

19.48
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
Cena netto: 15,84 zł

Cena regularna:

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

* - Pole wymagane
Producent: -
Kod produktu: 626

Worki Do Gotowania i Pasteryzacji (SOUS VIDE) przeznaczone do pakowarek próżniowych komorowych do zabezpieczania produktów spożywczych.

Specjalne worki przeznaczone do obróbki termicznej produktów spożywczych, o podwyższonej wytrzymałości (do 4h w temperaturze 95°C), zapewniającej kontrolowany poziom migracji globalnej oraz szczelność utrzymywaną również podczas przechowywania w chłodni lub zamrażarce. W workach można przechowywać i obrabiać mięso wołowe, wieprzowe, drobiowe, ryby oraz warzywa. Opakowania są wykorzystywane do wolnego gotowania (sous vide) oraz pasteryzacji.

Technika obróbki produktów bezpośrednio w opakowaniu, w kąpieli wodnej z kontrolowaną temperaturą, pozwala na wydobycie pełni smaku i aromatu potraw, przy znacznie mniejszym, niż przy tradycyjnym gotowaniu w wodzie, poziomie wypłukiwania minerałów i witamin. Oznacza to również redukcję ubytków wagowych i lepszą penetrację marynat do wnętrza produktów.

Nasze wieloletnie doświadczenie przy produkcji opakowań oraz współpraca z tysiącami Klientów, pracujących na różnych typach pakowarek i przy zróżnicowanych produktach, umożliwiają nam dostarczanie dopracowanych opakowań o wysokiej jakości i powtarzalności kluczowych parametrów. Zastosowanie atestowanych opakowań gwarantuje wymagany poziom bezpieczeństwa, ochrony zdrowia Konsumentów oraz zgodności z przepisami.

 

CECHY
  • struktura PA/PE
  • grubość 60, 70, 90 oraz 120μm
  • wysoka przezroczystość
  • dobre parametry zgrzewania
  • pełna kompatybilność z pakowarkami komorowymi
  • odporność na temperaturę max 95°C przez 4 godziny
  • pakowanie próżniowe świeżego mięsa, ryb, produktów drobiarskich i innych artykułów spożywczych
  • bezpieczna obróbka termiczna produktów spożywczych bezpośrednio w opakowaniu

W przypadku potrzeby pakowania produktów o większych wymaganiach dotyczących wytrzymałości opakowań (np. produkty gazujące, z ostrymi krawędziami, złożona obróbka termiczna, transport) zachęcamy do konsultacji przed zakupem.




DODATKOWE INFORMACJE

porównanie pakowarek próżniowych - zobacz tutaj

o pakowarkach próżniowych - zobacz tutaj

o workach do pakowania - zobacz tutaj

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Holder do góry
Szablon Shoper Modern 3.0™ od GrowCommerce
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium