Ręczna zgrzewarka do tacek - traysealer CAS CDS-01 - bez ramki
Opis
Zgrzewarka do tacek CAS CDS-01 do dań na wynos zapewni optymalizację kosztów w każdej kuchni.
Pakowanie na tackach ma bardzo szerokie zastosowanie, można przy ich pomocy pakować produkty różnego typu, np. wyroby mięsne, drób, kiełbasy, ryby i owoce morza, ser, warzywa oraz wiele innych. Dzięki zgrzewarce szybko i wygodnie zapakujesz dowolne danie na wynos. Wyroby nie uszkadzają się, ani nie zgniatają w trakcie pakowania i zgrzewania. Co więcej, zgrzewarki do tacek, jakie mamy w ofercie, dają możliwość pakowania produktów o różnej konsystencji i stanie skupienia – od stałych i sypkich, nawet po płynne.
Co wyróżnia zgrzewarki tacek marki CAS:
- płynna i precyzyjna regulacja temperatury zgrzewania
- płyta zgrzewająca pokryta teflonem
- konstrukcja urządzenia wykonana ze stali nierdzewnej
- mechanizm sprężynowy ułatwiający otwarcie
- elektroniczny sterownik firmy Omron
- ramkę/matrycę należy zakupić osobno, np. tutaj
- podświetlany diodowo włącznik zasilania
- rolkowy system podawania folii
- informacja o gotowości do pracy (kolorowymi diodami LED)
- odcięcie folii z rolki po długości
- obcinanie folii za pojemnikiem
- zgrzewanie ramkowe płytowe uniwersalne (wszystkie rodzaje traysealerów)
Gdzie warto zastosować zgrzewarkę CAS?
- lokale gastronomiczne
- catering/diety pudełkowe
- sklepy
- zakłady przetwórstwa spożywczego
Dane techniczne
Symbol: |
(-) |
CDS-01-BEZ_RAMKI |
Czas nagrzania |
(min) |
8-10 |
Czas zgrzewania |
(s) |
2 |
Maksymalna średnica folii |
(mm) |
140 |
Masa brutto |
(kg) |
19 |
Maksymalny rozmiar tacki |
(mm) |
250x175x100 |
Szerokość folii |
(mm) |
180 |
Szybkość pakowania |
(tacka/min) |
6-8 |
Wysokość po otwarciu |
(mm) |
655 |
Wymagania elektryczne |
(-) |
1P/220V/50HZ |
Wymiary urządzenia |
(mm) |
525x256x250 |
Pozostałe wyposażenie:
- Matrycę/ramkę do zgrzewarki znajdziesz tutaj
- Tacki/opakowania do zgrzewarki znajdziesz tutaj
- Folię do pakowania na tackach znajdziesz tutaj
Infolinia: